Fehérje a GABONA PROTEIN Kft útján

Szója dara és pellet minőségi jellemzői

 
I. osztályú
II. osztályú
Fehérje min.
48.0 %
46.0 %
Zsír max.
2.0 %
2.0 %
Nedvesség max.
12.5 %
12.5 %
Rost max.
6.5 %
3.5 %
Hamu max.
8.0 %
8.0 %
Sósavban oldhatatlan hamu max.
1.0 %
1.0 %
Ureáz aktivitás
0.5 %
0.5 %
Fémvas szennyeződés max.
0.01 %
0.01 %
Kapcsolattartó üzletkötők:Arató Sándor, Kelemen Zoltánné, Grászli János, KOVÁCS Zsolt
Területi képviselők

(Kattintson a névre a részletekhez)






Halliszt minőségi jellemzői:

 
I. osztályú
II. osztályú
Fehérje min.
72 %
64 %
Zsír max.
12 %
13 %
Nedvesség max.
10 %
10 %
Kombinált homok/só tart. max.
4 %
5 %
Kapcsolattartó üzletkötők:Arató Sándor, Kelemen Zoltánné, Grászli János, KOVÁCS Zsolt
Területi képviselők

 (Kattintson a névre a részletekhez)






Import napraforgódara minőségi jellemzői:

Fehérje min.
36 %
Zsír max.
2 %
Nedvesség max.
12 %
Rost
16 %
Sósavban oldhatatlan hamu max.
2 %
Homok/szilikát max.
2%
Kapcsolattartó üzletkötők:Arató Sándor, Kelemen Zoltánné, Grászli János, KOVÁCS Zsolt
Területi képviselők

 (Kattintson a névre a részletekhez)

Vissza