Fehérje a GABONA PROTEIN Kft útján
Szója dara és pellet minőségi jellemzői
|
|
|
Fehérje min. |
|
|
Zsír max. |
|
|
Nedvesség max. |
|
|
Rost max. |
|
|
Hamu max. |
|
|
Sósavban oldhatatlan hamu max. |
|
|
Ureáz aktivitás |
|
|
Fémvas szennyeződés max. |
|
|
(Kattintson a névre a részletekhez)
Halliszt minőségi jellemzői:
|
|
|
Fehérje min. |
|
|
Zsír max. |
|
|
Nedvesség max. |
|
|
Kombinált homok/só tart. max. |
|
|
(Kattintson a névre a részletekhez)
Import napraforgódara minőségi jellemzői:
Fehérje min. |
|
Zsír max. |
|
Nedvesség max. |
|
Rost |
|
Sósavban oldhatatlan hamu max. |
|
Homok/szilikát max. |
|
(Kattintson a névre a részletekhez)