Fehérje a GABONA PROTEIN Kft útján
Szója dara és pellet minőségi jellemzői
|
|
|
|
| Fehérje min. |
|
|
| Zsír max. |
|
|
| Nedvesség max. |
|
|
| Rost max. |
|
|
| Hamu max. |
|
|
| Sósavban oldhatatlan hamu max. |
|
|
| Ureáz aktivitás |
|
|
| Fémvas szennyeződés max. |
|
|
(Kattintson a névre a részletekhez)
Halliszt minőségi jellemzői:
|
|
|
|
| Fehérje min. |
|
|
| Zsír max. |
|
|
| Nedvesség max. |
|
|
| Kombinált homok/só tart. max. |
|
|
(Kattintson a névre a részletekhez)
Import napraforgódara minőségi jellemzői:
| Fehérje min. |
|
| Zsír max. |
|
| Nedvesség max. |
|
| Rost |
|
| Sósavban oldhatatlan hamu max. |
|
| Homok/szilikát max. |
|
(Kattintson a névre a részletekhez)